Kosár
Csiszolókorongok

Mire figyeljünk csiszolókorongok vásárlásakor?

A különböző építési és felújítási munkálatok során a különféle felületek feldolgozására szükség lehet csiszolótárcsák használatára. Hogy milyen anyaghoz, milyen feladathoz melyik csiszolókorong típust érdemes választani a felhasznált csiszolószemcsék anyagától, méretétől és szórási sűrűségétől függ.

A csiszolókorongok szemcséinek egyedi tulajdonságait a gyártók a legtöbb esetben feltüntetik termékeiken. Ezáltal információt nyújtanak arról, hogy milyen anyag megmunkálására alkalmas a csiszolókorong (fém, inox, fa, kő, beton). Mivel a szemcseméret szoros kapcsolatban áll a koptatás hatékonyságával, ezért általában ennek megfelelően kell megválasztani a munkálatokat.

Csiszolókorongok
Végezhetünk formaalakító (durva) csiszolást, réteg eltávolítást, egyéb közbenső munkálatokat és finom munkálatokat.

Fel szokták tüntetni az úgynevezett FEPA számokat, melyek az Európában használt szabvány szerint a szemcseméretet beállító szitarács sűrűséget mutatják. Fontos a szórási sűrűség is. A hosszútávú használatra az is befolyással lehet, hogy mennyire gyűlik fel a szennyeződés az el nem kopott szemcsék között, mert eltömődhet a csiszolófelület. Ügyelni kell arra is, hogy olyan csiszolókorongot válasszunk, ami méretben illeszkedik a géphez.

Biztosítson kiváló felületminőséget tartós és minősített csiszolókorongok használatával!

További ajánlataink:

Vagy látogassa meg Facebook oldalunkat további információkért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Országos házhoz szállítás

Magyarország egész területén szállítunk

Egyszerű garanciális ügyintézés

Akár 14 napos elállási jog

Rendeljen bárhonnan

Bármilyen okos eszközét támogatjuk

100%-osan biztonságos fizetés

BARION - szuperkorszerű és szuperbiztonságos