Kosár

Rólunk

Miben rejlik cégünk sikere és vásárlóink boldogsága?

A kezdet

Legyünk elégedettek!

Két Lászlónk, Iván László és Selmeci László 2003-ban alapították meg cégünket. Saját álmaink és a vásárlói igények megvalósításának találkozását tűztük ki célnak. Szállítmányozó vállalkozásként kezdtük meg tevékenységünket. Kitartásunk, hozzáállásunk, válogatott csapatunk tehetsége és a munkafolyamatok során is otthonos hangulat segítségével 2008 óta már komplett hőszigetelő rendszerek forgalmazásával is foglalkozunk. Szolgáltatásink és termékpalettánk folyamatosan bővül.

Rólunk - web rolunk kezdet kep - rólunk - HendeWEB
A jelen

Fokozzuk az elégedettséget!

Létrehoztuk webshopunk, mely a legnagyobb precizitással tudja kiszolgálni a vásárlói igényeket. Egyszerű, biztonságos és könnyedén kezelhető webáruházunk gyors és élvezetes vásárlást tesz lehetővé vevőink számára. Logikus és átlátható termékstruktúrát, egyszerű és érthető fizetőrendszert fejlesztettünk és tökéletesítettünk a pofonegyszerű vásárlás megvalósításához.

Rólunk - web rolunk jelen kep - rólunk - HendeWEB
A jövő

Kimaxoljuk az elégedettséget!

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és elemezzük vevőink visszajelzéseit, hogy továbbra is kimagasló kiszolgálást biztosítsunk számukra. Szakértő csapatunk a jövőben is elkötelezetten fog dolgozni azon, hogy pontosan azokat a termékeket kínálja, azokat a szolgáltatásokat nyújtsa, melyek maximálisan kielégítik vevőink igényeit, konkrét megoldást nyújtanak problémáikra.
Legyünk minél többen minél elégedettebbek!

Rólunk - web rolunk jovo kep - rólunk - HendeWEB
I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Rólunk - - rólunk - HendeWEB
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Rólunk - - rólunk - HendeWEB
Astrid Sorensen
Oslo, Norway

In the press

Rólunk - - rólunk - HendeWEB
Országos házhoz szállítás

Magyarország egész területén szállítunk

Egyszerű garanciális ügyintézés

Akár 14 napos elállási jog

Rendeljen bárhonnan

Bármilyen okos eszközét támogatjuk

100%-osan biztonságos fizetés

BARION - szuperkorszerű és szuperbiztonságos