Kosár
Láthatósági ruhák

Láthatósági ruhák a biztonságos munkavégzés érdekében

Jól láthatósági ruhák viselésére szinte minden olyan munkavégzés során szükség van, ahol nem számítanának a munkát végző jelenlétére. A megfelelő láthatósági ruha minden időjárási viszonyban biztosítja a láthatóságot, a kényelmet és a könnyed mozgás szabadságát.

Láthatósági ruhák
Azokon a munkahelyeken, ahol fontos a jól láthatóság, a láthatósági ruha a személyes védelmet segíti.

Sok olyan helyzet van, ahol elengedhetetlen láthatósági ruhák használatával látványosan kitűnni a környezetből. A közlekedés az egyik legkritikusabb terület. Hogy a közlekedő járművek könnyebben lássák viselőjüket, a fényviszonyoktól függően, szükség lehet láthatósági munkaruházatra. Az építkezéseken is gyakran zajlanak veszélyes munkafolyamatok. Fontos, hogy akár egyetlen pillantással meg lehessen állapítani, hogy a kockázatos területeken tartózkodik-e valaki.

Számos baleset megelőzhető azzal, ha sötétben, félhomályban vagy nem megfelelő látási viszonyok is biztosítva van a láthatóság. A láthatósági ruhák első ránézésre csak floureszkáló színű ruhadaraboknak tűnnek, de viseletük életeket menthet. A fényvisszaverő anyagok az úgynevezett retroreflexió elve alapján működnek. Függetlenül attól, hogy milyen irányban esik rájuk fény, nagyjából a beesés irányával azonos irányba verik vissza a fényt. A fényvisszaverő csíkok alapszíne is komoly jelentőséggel bír. A legtöbb jól láthatósági ruha sárga, narancs vagy vörös fluoreszkáló árnyalatú – az elnyelt fénysugárnál nagyobb hullámhosszú fénysugarat bocsátanak ki. Ezek a fluoreszkáló színek az átlagosnál feltűnőbbek, ezért nappali fényviszonyok között is jól láthatóságot biztosítanak.

Legyen minden fény- és időjárási körülmények között biztosítva láthatósági ruhák viselésével!

További ajánlataink:

Vagy látogassa meg Facebook oldalunkat további információkért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Országos házhoz szállítás

Magyarország egész területén szállítunk

Egyszerű garanciális ügyintézés

Akár 14 napos elállási jog

Rendeljen bárhonnan

Bármilyen okos eszközét támogatjuk

100%-osan biztonságos fizetés

BARION - szuperkorszerű és szuperbiztonságos