Kosár
Revco termékek

Színt vallunk – a Revco termékeknek nem lehet ellenállni!

Hogy miért képesek a REVCO termékek függőséget okozni?

Nem létezik olyan szín, amiben ne lennének kaphatók.
Minőségük garantált, kezelhetőségük könnyű.
A környezettudatosság jegyében vannak gyártva.

Hogyan maradnak a Revco termékek a piac élvonalában?

Revco termékek
A Revco termékek alapanyagait a legmegbízhatóbb európai forrásokból szerzik be, melyek garantálják termékpalettájuk állandó minőségét.

Folyamatos fejlesztések, állandó öntesztelés

Legnépszerűbb termékeik a SILICON, amely mellett a NEO+ és VARIO+ akril vakolat is évek óta stabilan állja helyét a piacon, köszönhetően a jó minőségnek, kedvező árának és nem utolsó sorban a korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrának. Nemcsak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik könnyű kezelhetősége miatt.

Extrém hosszú színgarancia

A REVCO SILICON vékonyvakolat a normál kötőanyagú vékonyvakolatokhoz viszonyítva:

  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (lélegző rétegrendek esetén kimondottan előnyös)
  • Magas fokú hidrofób (víztaszító) képességének köszönhetően úgynevezett öntisztuló hatással bír (a mikro-szennyeződések kevésbé épülnek be kémiailag a felületbe)
  • Kizárólag UV stabil pigmentekkel történik a színezése (színtartósság)
  • Magas kötőanyag tartalommal bír.
  • A szilikon kötőanyag rendkívül előnyös tulajdonságának, valamint kizárólag a kiváló minőségű pigmentek használatának köszönhetően a REVCO SILICON 1,5 mm-es és a REVCO SILICON 2 mm-es vakolatra a REVCO Magyarország Kft. kiemelten hosszú idejű, 27 év színgaranciát vállal

Környezettudatosság, fenntarthatóság

Revco termékek

Vödreik 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A cég oldószermentes, kizárólag vizes diszperziós termékek gyártására specializálódott. A környezet megóvását szem előtt tartva, zárt rendszerű gyártási technológiát használ.

A 2020-as év második felétől kezdve 75%-ban újrahasznosított alapanyagból készülő vödrökbe csomagolják REVCO márkajelzésű termékeiket. Az újrahasznosított műanyag eredetét, megbízhatóságát, tisztaságát és minőségét az egyik legnagyobb európai vödörgyár biztosítja számukra. A váltás a környezettudatosságon kívül más előnyt is hordoz: az újrahasznosított alapanyagot tartalmazó szürke vödrök vastagabbak, strapabíróbbak fehér társaiknál, 100%-ban újrahasznosíthatóak, szürke és fehér vödreink belső kialakításának köszönhetően vödreink tartalma teljes mértékben hozzáférhető, a fedők visszazárhatók, kiürülés és tisztítás után pedig – új funkciót adva nekik – még sokáig használhatóak!

Rendkívüli időtállóság, több mint 1000 színkombináció

Revco termékek
Akár 1248 színkombináció keverhető ki és használható fel azonnal.

Akik valamilyen speciális keverékre vágynak a ReMix rendszer jelenti a megoldást. Működése egyszerű: a speciálisan erre a célra fejlesztett kötőanyagba csak bele kell keverni a magas minőségű, rendkívül időálló színezett ásványi szemcséket. Kínálatukban a 13 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből akár 1248 színkombináció keverhető ki és használható fel azonnal.

A belsőépítészeknek köszönhetően már nem kizárólag lábazati anyagként, hanem beltéri, végletekig tartós vékony dekorbevonatként is népszerű a felhasználása.

Legyen Ön is a fenntartható minőség függője, a Revco termékek elégedett használója!

További ajánlataink:

Vagy látogassa meg Facebook oldalunkat további információkért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Országos házhoz szállítás

Magyarország egész területén szállítunk

Egyszerű garanciális ügyintézés

Akár 14 napos elállási jog

Rendeljen bárhonnan

Bármilyen okos eszközét támogatjuk

100%-osan biztonságos fizetés

BARION - szuperkorszerű és szuperbiztonságos